Web Informer Button

Tuesday, February 26, 2013

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- Σταματήστε να ψεκάζετε!



H συγκλονιστική κι απεγνωσμένη έκκληση μιας μάνας για τους ψεκασμούς που «χτύπησαν» το παιδί της. Μια ιστορία αντιπροσωπευτική του τι συμβαίνει στην Αμερική. Δεν αποκλείεται καθόλου να έχουμε ανάλογα περιστατικά στην Ελλάδα που απλά να μην δημοσιοποιούνται στο πλήρως ελεγχόμενο από το σύστημα περιβάλλον των ΜΜΕ. Τα σχετικά για το Bisphenol A εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A Για το Guilliain Barre εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Guillain... Και για το MSG εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/MSG

Πατώντας πάνω στον τιτλο μπορείτε να το δείτε σε μεγάλη οθόνη σινεμά!

Read More

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ



To ηχητικό είναι από τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Russ Tanner (Global Skywatch) και του Dane Wigington (WIWATS/Activist)

Πατώντας πάνω στον τιτλο μπορείτε να το δείτε σε μεγάλη οθόνη σινεμά!

Read More

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Chemtrails ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΣΤΙΣ 3/5/12 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!! ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , Ο Δρ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ''ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ'' ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ,ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ), ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !! ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!

Πατώντας πάνω στον τιτλο μπορείτε να το δείτε σε μεγάλη οθόνη σινεμά!

Read More

Saturday, February 16, 2013

ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ



Ζωντανό Θαύμα στο Άγιον όρος με το Τίμιο ξύλο που βυθίζεται, κατόπιν προσευχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα Θαύμα που αξίζει όλοι να το δουν!

Πατώντας πάνω στον τιτλο μπορείτε να το δείτε σε μεγάλη οθόνη σινεμά!

Read More

Thursday, February 7, 2013

Αεροψεκασμοί. Ξανακοιμήσου, απλή θεωρία συνωμοσίας



Ερώτηση Βορίδη Ο κ. Βορίδης, στις 25 Νοεμβρίου του 2010, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ τότε ρωτούσε τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Άμυνας και Υποδομών: «Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες,έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μεγάλου μήκους,πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό της περιοχής. Από τα ευρήματα και τις γνώμες των ειδικών,έχει διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για ψεκασμούς παρασιτοκτόνων (αφού αυτοί λαμβάνουν χώρα σε πολύ χαμηλό ύψος και πάνω από αγροκαλλιέργειες) αλλά ούτε και για υδρατμούς από αεριωθούμενα αεροσκάφη,αφού αυτοί ερχόμενοι σε επαφή με την ατμόσφαιρα, διαλύονται σύντομα,το πολύ εντός ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Αντίθετα στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών,οι μεγάλου μήκους πυκνές γραμμές, όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται, δημιουργώντας λεπτά τεχνητά νέφη που μπορούν να καλύψουν μιας μεγάλης έκτασης περιοχή. Και ο βουλευτής ρωτούσε: Δεδομένου τους γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν αυτή τη δραστηριότητα πάνω από ελληνικές πόλεις είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, αυτοί οι αεροψεκασμοί; Αν όχι,γιατί και αν ναι, ποια είναι η αποστολή τους και από ποιους διενεργούνται; Εντάσσονται οι ψεκασμοί στο πρόγραμμα της λεγόμενης «Γεωμηχανικής» που επικαλείται το δημοσίευμα, δηλαδή της τεχνικής παρέμβασης στη φύση για τον έλεγχο των κλιματολογικών συνθηκών; Ποια είναι η σύσταση του ψεκαζόμενου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; πότε άρχισα, με τις πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν; Ερώτηση Κουβέλη 5 Φεβρουαρίου του 2007 Επειδή από την παρατήρηση αυτών των φαινομένων δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες για πιθανές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και την υποβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος. Και ο κ. Κουβέλης ρωτούσε: Πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί; Από ποιους φορείς και για ποιο λόγο πραγματοποιούνται και εάν το περιεχόμενο αυτών εμπεριέχει κινδύνους για τους κατοίκους και το περιβάλλον.

Πατώντας πάνω στον τιτλο μπορείτε να το δείτε σε μεγάλη οθόνη σινεμά!

Read More

Wednesday, February 6, 2013

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ



"Ειδικοί" δείτε τι λέει ο ΟΗΕ http://tinyurl.com/a9lmf8u "Μηχανικοί και πιλότοι αεροσκαφών και ελεγκτές" ΚΛΙΚ ΕΔΩ http://www.geoengineeringwatch.org/ .. για τους ψεκασμούς Εν Ουρανοίς http://www.enouranois.gr/ Ψυχοπαθείς ηγέτες (mp3 Αγγλικά) http://www.sendspace.com/file/m3qpwo Συμβουλές για καθαρισμό του οργανισμού απο χημικά http://tinyurl.com/9x59e3y

Πατώντας πάνω στον τιτλο μπορείτε να το δείτε σε μεγάλη οθόνη σινεμά!

Read More