Web Informer Button

"Η Astana είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και φτιάχτηκε με τέλεια πρώτυπα στο καζακσταν.Είναι πραγματικά ένα όραμα. Ο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, είναι ο πρόεδρος του Καζακστάν . Η πόλη χτίζεται από την αρχή σε μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή της ασιατικής στέπας και το χτίσιμο συνοδεύετε από τα δισεκατομμύρια των πετροδολαρίων.Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. ένα φουτουριστικό κεφαλαίου απόκρυφο τοπίο, που θα περιλαμβάνει την Νέα Παγκόσμια Τάξη ενώ γιορτάζουν την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή του ανθρώπου: Sun Λατρείας . Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο, αλλά τα κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί έχουν εναν απόκρυφο χαρακτήρα.
Μια δήλωση από την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά την πρόσφατη επίσκεψή της με την υπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν.
"ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ CLINTON: Είμαι σε πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον υπουργό Εξωτερικών από το Καζακστάν,σε μια χώρα μεγάλης στρατηγικής σημασίας, με τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μια στενότερη και πιο στενή σχέση .Καλώς ήρθατε, κύριε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Saudabayev:... Σας ευχαριστώ πολύ ( Μέσω διερμηνέα) Θέλω να πω ότι σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα στις σχέσεις μας .. "


Αυτή η εικόνα στα αριστερά είναι η Πυραμίδα της Ειρήνης στην Αστάνα. Στην περίπτωση του Αντιχρίστου, που θα στεφθεί βασιλιάς όλης της γης για 7 χρόνια, οι ψευδείς ειρήνη θα ακολουθήσει μετά από αυτόν για 3 και ένα ενάμιση χρόνο.
"Όπως Manly P. Hall ανέφερε, η πυραμίδα είναι το απόλυτο σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών. Sublime στην απλότητα, την θεία τους σε αναλογίες τους, ενσωματώνουν τόσο η θεία γνώση που ανήκει στον φωτεινό και την αμηχανία των μαζών. Σήμερα ελίτ της, άρχισε να τον αποκρυφισμό, οι κληρονόμοι αυτής της αρχαίας σοφίας και χρησιμοποιήστε την πυραμίδα ως σύμβολο της εξουσίας στο σύγχρονο κόσμο.
Στα χρόνια μου της μελέτης για το θέμα αυτό έχω μάθει ότι το επιστέγασμα με όλους-βλέπουν τα μάτια είναι ένα σύμβολο του Εωσφόρου και εγκρίθηκε από το Illuminati να εκπροσωπήσει μυστικοπαθής οργάνωση τους. Σε όλους τους οργανισμούς που οφείλουν την προέλευσή τους Illuminati the Rothschild, θα βρείτε είτε το σχήμα πυραμίδας, το ενιαίο μάτι, ή και τα δύο σε συνδυασμό. Το καλύτερο παράδειγμα είναι στο αμερικανικό δολάριο μας και ο λόγος για αυτό είναι ότι το Illuminati είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την οικογένεια Rothschild της ίδιας οικογένειας, που δημιούργησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες Federal Reserve. Κάθε Αμερικανός έχει φέρει το σύμβολο του θηρίου στο πορτοφόλι τους κάθε δεδομένου και ποτέ δεν το ήξερε, φυσικά, αυτό το σύμβολο δεν είναι η βιβλική σημάδι του κτήνους.

"οι χρυσοί πυλώνες στην Αστάνα ονομάστηκαν από τον αρχιτέκτονα ως" Boaz "και" Jachin "Δύο πυλώνες από ορείχαλκο που ονομάζονταν Boaz και Jachin είχαν στηθεί στη βεράντα του Ναού του Σολομώντα (1 Βασιλέων 7:15?. 7:21? 2 Βασιλέων 11 : 14.? 23:03) Boaz βρισκόταν στα αριστερά και Jachin στα δεξιά .Η Βίβλος καταγράφει μετρήσεις τους, όπως 27 πόδια (8,2 μ) ύψος και 6 πόδια (1,8 m) (18 με 12 πήχες) με κοίλη της. 4 δάκτυλα παχύ. (Ιερεμίας 52:21-22). 8-πόδι (2,4 m) ήταν το καθένα διακοσμημένο με σειρές από 200 σκαλιστά ρόδια ορείχαλκο, στεφανωμένοι με επτά αλυσίδες και ολοκληρωμένος με κρίνα.
Βλέπουμε τους δύο πυλώνες εδώ λόγω της τυπολατρεία μασονικός βλέπετε οι Τέκτονες πάντα σχεδίαζε να ανοικοδομήσουν ναό του Σολομώντα, αλλά όχι για την επιστροφή του Ιησού? Μια φορά κτίστης φθάσει σε ορισμένο βαθμό θα πρέπει να αποκηρύξει τον Χριστό, ως μέρος της κίνησης του στο επόμενο επίπεδο. Οι Τέκτονες θέλουν τον Αντίχριστο (γνωστή και ως θεός του ήλιου) για να έρθει και να πάρει τη θέση του στο νέο ναό, όπως προβλέπει η προφητεία Βίβλων θα συμβεί.
Βλέπουμε επίσης την απόκρυφη μαγική αρχή της την μέση οδό του διαφωτισμού σε αυτό το σχεδιασμό, όπου η μέση Piller στην Αστάνα αντιπροσωπεύεται από το προεδρικό μέγαρο. Η πυραμίδα της ειρήνης υψώνεται πάνω στο παρασκήνιο την τοποθέτηση του all-βλέπουν τα μάτια του Εωσφόρου πάνω από την οροφή του κτιρίου. Εδώ γήινη κυβέρνηση διέπεται από μια υπερφυσική δύναμη (ένα σατανικό δύναμη).

Το κτίριο της όπερας είναι αφιερωμένο στην αποκήρυξη της βίας και να συγκεντρώσει τις θρησκείες κόσμους . Ο Norman Foster έχει πει ότι το κτίριο δεν διαθέτει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα για να επιτραπεί η αρμονική επανένωση όλων των ομολογιών.
Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός για την αποκρυφιστική και μόνη υποτίθεται αληθινή θρησκεία:.. Κυρ λατρείας ..Ένα ταξίδι μέσα σε αυτό το κτίριο είναι ένα πραγματικά συμβολικό. Αντιπροσωπεύει το μονοπάτι των ανθρώπων και την πορεία του στον φωτισμό
«Δικαίωμα στην κορυφή της όπερας είναι ο κεντρικός χώρος της πυραμίδας. Ενεργεί ως αίθουσα συσκέψεων για συνέδρια επανένωση τους θρησκευτικούς ηγέτες του κόσμου. Πάρτε ένα λεπτό και να απολαύσετε τον συμβολισμό εδώ. Έχετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο συνεδρίασης . γύρω από ένα τεράστιο ποσοστό του ήλιου, συζητώντας το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές τους για τα επόμενα Νέας Εποχής Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέα: όλες αυτές οι θεολογίες είναι απλά απόφυση του αρχικού αντικειμένου της λατρείας: του Ήλιου »

Η λέξη Αστάνα του Καζακστάν στον σημαίνει κυριολεκτικά Capital, αλλά η ίδια η λέξη προέρχεται από την περσική (Αστάνα, από το ρήμα Istadan και κυριολεκτικά σημαίνει «όριο» - βασιλικό ή ιερά, (όπου οι άνθρωποι στέκονται όσον αφορά ή δέος), επίσης άμα αναγραμματίσετε την λέξη βγαίνει η λέξη satana.Επίσης η Astana θα φιλοξενήσει φέτος το IV Συνέδριο όλων των ηγετών του κόσμου
και των παραδοσιακές θρησκείες του κόσμου το 2012
Το έργο έχει σχεδιαστεί ώστε να μην απλά κάνει την πόλη κέντρο του Καζακστάν, αλλά και όλης της Κεντρικής Ασίας και όχι μόνο..

Το μόνιμο κέντρο για το συνέδριο του Παγκόσμιου Θρησκειών βρίσκεται στην Αστάνα. Το κέντρο είναι μία κλασική αιγυπτιακή πυραμίδα, φορτωμένη ολόκληρη με σύμβολα αρχαία Σουμερίων , αιγυπτιακά, Illuminati και άλλα..
The permanent center for the Congress of World Religions is located in Astana. The center is a classic Egyptian pyramid, loaded with ancient Sumerian, Egyptian, Illuminati and other occult symbolism throughout. [ See first video clip below.] The logotype for the Congress of World Religions is practically identical to the logotype of new age guru “Maitreya” whom I suspect will play a role in presenting any new global religion to the world masses. The resemblance of Maitreya‘s logo to the logo which represents the Congress of World Religions is uncanny. See http://333crucible.wordpress.com/maitreyas-logotype/ then compare his logo with the logo which appears in the video clip on the Congress of World Religions webpage.