Web Informer Button

Thursday, October 28, 2010

Αρχιμαλάκα


http://ellhnismos.com/castrer/
ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ YOUTUBE ΝΤΙΒΕΣ.ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Η ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΙ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ(!?!) ΕΓΙΝΕ ΙΔΕΑ Η ΙΔΕΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ.
====================================
ΜΟΥΣΙΚΗ "LA COKA NOSTRA"/EVERLAST
EVERLAST ΠΡΩΗΝ "HOUSE OF PAIN"
"HOUSE OF PAIN" ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ TXC
TXC ΝΥΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ(ΣΕΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ)
----------------------------------------­----
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΙΟΥΣ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑΥΜΆΣΤΕ
http://www.mediashipping.gr/?q=node/1328
====================================
Οσων αφορά για θέμα οπλοστασίων στην Φλώρινα ανατρέξτε στις δηλώσεις του Αλντίνη(νομάρχης Φλώρινας) που είχε καταγγείλει την εισροή όπλων μέσω σκοπίων στην Ελλάδα απο το 2001.Ο εν λόγω κύριος δέχτηκε την δριμύτατη κριτική του Λιάνη και ανασκεύασε της δηλώσεις του.Η επίσημη δικαιολογία ήταν οτι δεν ήταν ξένα όπλα,αλλά δικές μας νάρκες που είχαν "ξεφύγει" λόγω λογιστικού λάθους!Βεβάιως ο λιάνης μπορεί να έχει δίκιο(είναι και χορευταράς) θαυμάστε λοιπόν τον σοσιαλιστή μας να χορεύει μαζι με λαθρομετανάστες υπο τους στιχους "πότε θα ελευθερωθεί η τσαμουριά...."
http://www.youtube.com/watch?v=hUqI7l...
----------------------------------------­-----
Ο Ελληνας δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος δήλωσε στις 21 Απριλίου σε συζήτηση στο ελληνικό ραδιόφωνο ότι ελληνικές μεθοριακές αρχές κατέσχεσαν ένα φορτηγό με όπλα που είχαν ταμπέλες 'UcK', το οποίο έμπαινε στην Ελλάδα. Κανείς δεν θα είχε εκπλαγεί αν τα όπλα μετακινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, από την Ελλάδα προς τη Μακεδονία, όμως το γεγονός ότι τα όπλα εισάγονταν λαθραία στην Ελλάδα υποδεικνύει ότι επρόκειτο να χρησιμοιηθούν στην Ελλάδα. Ο Βερύκιος είναι ένας δημοσιογράφος που καλύπτει τις δραστηριότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έχει στενές διασυνδέσεις με τον ελληνικό στρατό».
====================================
ΠΕΡΙ UCC Ο ΑΝΘΟΣ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ
http://www.in.gr/news/article.asp?lng...
http://www.stoxos.gr/2006/12/blog-pos...
http://www.enet.gr/online/ss?q=ucc
====================================
Θυμίζουμε το περιβόητο άρθρο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» (nr. 46 / 10.11.2003) με τίτλο «Η εξέγερση των Σκιπετάρων: Αλβανοί εξτρεμιστές σχεδιάζουν ένοπλο αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας». Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού ο UCC, με καθοδήγηση του UCK, είχε θέσει ως στόχο να στήσει μέχρι την άνοιξη και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ένα δίκτυο έτοιμο για ένοπλη δράση σε χωριά της Βόρειας Ελλάδας όπου ζουν Αλβανοί.

Αν η Ελλάδα δώσει στις ΗΠΑ δείγματα «κακού παιδιού», αν επιχειρήσει φιλορωσικά ανοίγματα ή αντιδράσει σθεναρά στο ανεξάρτητο Κόσοβο, o UCC θα είναι ένα ακόμα όπλο των Αμερικανών για να δημιουργήσουν μειονοτικό πρόβλημα και ταραχές μέσα στην Ελλάδα.
====================================